Utiliteitsbouw
Bouwconsultancy bureau NL.
Samen bouwen aan de toekomst
Utiliteitsbouw
Van de gerealiseerde Utiliteitsbouw is een kleine greep uit de lange lijst genomen, e.e.a. om u een indruk te geven wat ons bureau voor u kan realiseren.
 • Voor Greenmills te Amsterdam is het totaal pakket ingevuld van ontwerp tot realisatie. Dit project bestaat uit een bebouwing van 10 hectare, O.a. een kantoor, vrachtwagen wasplaats, composteringsgebouw incl. waterzuivering, afvalverwerkingsgebouw, biodiesel gebouw, tankenpark 100.000 m3 incl. leidingbruggen, een aanleg steiger volgens cemt klasse 4 tbv tankers incl. leidingbrug, opstelplaats vrachtverkeer voor het laden en lossen van producten uit heel europa.

  Van het project Greenmills is ook alles ingevuld qua civieltechnische vraagstukken, waaronder de bestrating, riolering en brandweer voorzieningen, kabel, leidingen,  electra, water en gas.
 • Voor een industrieele opdrachtgever, te Rotterdam Botlek is een bedrijfsgebouw incl. Motor controlecenter en kantoor gerealiseerd. in het bedrijfsgebouw hoogte 24m1, Maasrefinery bv heeft dit bedrijfsgebouw laten bouwen voor een speciaal installatie voor fijne olieen, e.e.a. is gelijktijdig in de bouw van het bedrijfsgebouw meegenomen, buiten de bouwkundige invulling is ook alles ingevuld qua civieltechnische vraagstukken, waaronder de bestrating, riolering en brandweer voorzieningen, kabel, leidingen, electra, water en gas. 
   
 • Voor een opdrachtgever  te Schiedam is het gehele terrein op de schop genomen, buiten de milieu technische verwerking van de vervuilde grond is er een nieuw bedrijsfgebouw incl garage en kantoor gerealiseerd, voor de nieuwbouw locatie is een parkeer opstelling gerealiseerd voor de vrachtautos, aan de achterzijde van het bedrijfsgebouw is een steiger gerealiseerd tbv portaalkraan, voor de op/overslag van zeecontainers, buiten de bouwkundige invulling is ook alles ingevuld qua civieltechnische vraagstukken, waaronder de bestrating, riolering en brandweer voorzieningen, kabel, leidingen, electra, water en gas.  
 • Voor een opdrachtgever te voorburg is een bedrijfsgebouw incl. waterkelder ten behoeve van de proces-gang gerealiseerd. 
  de opdrachtgever staat voor het industrieel wassen van kleding uit verzorgings instellingen en ziekenhuizen. 
  De bedrijfsuitbreiding is op basis van een bedrijfsgebouw van twee verdiepingen incl. waterkelders aan de achterzijde, aan de voorzijde moet het kantoor nog gebouwd worden. het ontwerp incl. bouwkundige en installatie technische invulling is hiervaan totaal ingevuld door Bureau No-limit. buiten de bouwkundige invulling is ook alles ingevuld qua civieltechnische vraagstukken, waaronder de bestrating, riolering en brandweer voorzieningen, kabel, leidingen, electra, water en gas. 
 • Voor een opdrachtgever te Emmen, is de uitgebrande wassery volledig hersteld, buiten het invullen van de brandtechnische rapporten tbv verzekering en het herstel is aansluitend op de herstel werkzaamheden, nieuwbouw gerealiseerd om de was capaciteit naar de toekomst te realiseren dmv een bedrijfsgebouw van twee verdieping e.e.a. is incl. logistieke aan en afvoer bij inkomst en vertrek producten, buiten de bouwkundige invulling is ook alles ingevuld qua civieltechnische vraagstukken, waaronder de bestrating, riolering en brandweer voorzieningen, kabel, leidingen, electra, water en gas. 
 • Voor een opdrachtgever te vlaardingen, is een nieuwe bedrijfgebouw incl. inpandig kantoor gerealiseerd, buiten de bouwkundige invulling is ook alles ingevuld qua civieltechnische vraagstukken, waaronder de bestrating, riolering en brandweer voorzieningen, kabel, leidingen, electra, water en gas


   


HomeDiensten pakket.UtiliteitsbouwWoningbouwFacility Management (hard services)Natuurlijke energie bronnen.Contact